Thursday, April 21, 2011

Uspeh Adele u Americi ne jenjava!

Album 21 ove nedelje nalazi se na drugom mestu najprodavanijih albuma u Americi sa oko 93 hiljade prodatih primeraka, piše magazin Billboard. 21 je do sada prodat u oko 1.1 miliona primeraka u ovoj zemlji i najprodavaniji je od početka godine. 
HDD (Hits Daily Double) na osnovu prva dva dana ovonedeljne prodaje procenjuje da će se Adele sledeće nedelje ponovo vratiti na prvo mesto sa prodajom od preko 100 hiljada primeraka!
Veliki uspeh beleži i aktuelni single Rolling in the Deep koji je ove nedelje na šestom mestu Billboard Hot 100 liste. Ovo je bila peta najprodavanija pesma prošle nedelje i šesnaesta po slušanosti na radio-stanicama. S obzirom na to da i digitalna prodaja i slušanost rastu, procenjuje se da će Rolling In the Deep ući u top 5 sledeće nedelje. Adele će tako postati treća Britanka u ovom veku kojoj je to pošlo za rukom. Pre nje je to uspelo Dido sa pesmom Thank You 2001. godine koja je završila na trećem mestu i Leoni Lewis čiji je single Bleeding Love bio #1 hit 2008. godine.

No comments:

Post a Comment