Wednesday, April 27, 2011

Billboard liste: "21" se vraća na vrh liste albuma, "Rolling In the Deep" na drugom mestu Billboard Hot 100 liste!

Još jedna više nego uspešna nedelja za Adele u Americi! 21 se vratio na vrh liste najprodavanijih albuma sa prodajom od preko 153 hiljada primeraka, što je za 65% više u odnosu na prošlu nedelju i ovo je za nju druga po redu najbolja nedeljna prodaja od objavljivanja albuma u februaru.
Zahvaljujući tome što je jedna takmičarka u Američkom Idolu izvela Rolling In the Deep, Adele se ove nedelje nalazi na drugom mestu Billboard Hot 100 liste singlova! Ovo je svakako njen najuspešniji single u karijeri u Americi, ali njen uspeh je značajan i zbog toga jer je ona tek treća Britanka, pored Dido i Leone Lewis, u ovom veku koja ima top 3 hit na Billboard Hot 100 listi!
Ovo nije sve, Adelominacija tek počinje! Ovog petka ona će na američkoj stanici CBS tokom prenosa kraljevskog venčanja izvesti novi single u Americi Someone Like You, dok je uveče možete videti u jednoj od najgledanijih emisija u Velikoj Britaniji Graham Norton show kada će pevati Set Fire to the Rain - novi single u toj zemlji.
Za kraj, pogledajte kako je Hayley Reinhart otpevala Rolling In the Deep u Američkom Idolu, a očekuje se da će se i sama Adele uskoro pojaviti u ovom gledanom talent show programu!

No comments:

Post a Comment