Monday, April 25, 2011

Adele se vraća na prvo mesto britanske top-liste albuma i još gomila super vesti!

Nakon jednonedeljne pauze 21 je ponovo #1 album u Velikoj Britaniji! Ovaj album je prošle nedelje prodat u skoro 92 hiljade primeraka, što znači da je 21 od objavljivanja prodat u 2, 07 miliona primeraka i ubedljivo je najprodavaniji od početka godine u ovoj zemlji!
Donosimo još neke lepe vesti. U Holandiji je pre dva dana objavljen i treći single sa albuma 21 - Someone Like You i ova pesma je već među top 10 najprodavanijih na iTunesu! Oba prethodna singla Rolling In the Deep i Set Fire to the Rain stigla su do prvog mesta u ovoj zemlji.
Adele sledeće  nedelje počinje promociju trećeg singla u Velikoj Britaniji, a to je, kao što već znate Set Fire to the Rain, pa će 29. aprila nastupiti u The Graham Norton Show - jednoj od najgledanijih emisija u ovoj zemlji.
Uspeh ne izostaje ni sa druge strane okeana, pa osim što će se 21 u četvrtak po peti put naći na vrhu najprodavanijih albuma u Americi, Rolling In the Deep, njen aktuelni single tamo, naći će se u top 3 na Billboard Hot 100 listi! Kao što smo već pisali, ovo je tek treći put u ovom veku da se neka Britanka nađe u top 3 američke liste singlova.
Ako sve ovo nije dovoljno - još jedna lepa vest! Naime, Adele će nastupiti na venčanju princa Williama i Kate Middleton. Ona neće prisustvovati venčanju jer će tada biti na turneji po Americi, ali će putem video linka otpevati Someone Like You.

It's Adelomination!

Za kraj, sa vama želimo da podelimo ovo fantastično izvođenje pesme Make You Feel My Love sa nedavnog koncerta Adele u Londonu.

Uživajte :)

No comments:

Post a Comment