Saturday, November 21, 2015

Kad je Adele bila Jenny :)


Kao što smo najavili, na BBC-u je sinoć emitovan specijal posvećen Adele povodom objavljivanja novog albuma "25"

Gledaoci su imali prilike da čuju nekoliko pesama sa novog albuma, da uživaju u intervjuu, ali i brojnim skečevima koji su bili deo šou programa. Tako je u jednom segmentu organizovano takmičenje imitatora i imitatorki Adele  na koje se i ona sama prijavila prerušena u samu sebe sa imenom Jenny. Iako je na početku uspela da zavara svoje "kolege", sve je postalo jasno kada je otpevala prve taktove velikog hita "Make You Feel My Love". Kako je to izgledalo, pogledajte u klipu ispod.

Inače, Adele je već posle prvog dana na putu da obori rekord za najbrže prodavani album u Velikoj Britaniji, jer je samo u prva 24 časa prodat u 330 hiljada primeraka. Sudeći po reakcijama na sinoćni specijal, ne bi trebalo da joj bude teško da proda više od 763 735 kopija, što je broj prodatih kopija albuma "Be Here Now" grupe Oasis u prvoj nedelji prodaje.

Sličan rekord se sprema da obori i s druge strane okeana. Naime, industrijski insajderi kažu da postoji velika verovatnoća da u Sjedinjenim Američkim Državama "25" bude prodat u više od 2.5 miliona, čime bi bio oboren rekord grupe N'Sync koji su postavili sa albumom "No Strings Attached".

Ipak, čak i da ne obore ove rekorde, Adele će biti blizu ovih brojki, što će "25" svakako učiniti najbrže prodavanim albumom na svetu!

Držimo palčeve :) 

No comments:

Post a Comment