Monday, November 16, 2015

Poslušajte deo novog singla "When We Were Young"!


Ostalo je još četiri dana do objavljivanja najiščekivanijeg albuma na svetu - "25", a kao što smo ranije pisali, lansiranje ovog muzičkog izdanja pratiće velika promocija. Tako će se, između ostalog, Adele pojaviti u jednoj od najgledanijih emisija u Australiji, "60 Minutes", u kojoj će pored intervjua, publika imati prilike da vidi premijerno izvođenje pesme "When We Were Young".

Adele je u ranijim intervjuima izjavljivala da joj je upravo ta numera favorit sa albuma i da će, najverovatnije, biti drugi singl. Autori su Adele i kanadski muzičar Tobias Jesso Jr, a produkciju potpisuje čuveni producent Ariel Rechtshaid (Madonna, Beyonce, Kylie Minogue).

Zahvaljujući promotivnom klipu za emisiju "60 Minutes", fanovi su dobili priliku da čuju deo nove pesme čiji je naziv već među trending topics na Twitteru. Sudeći po reakcijama, ovo će biti još jedan veliki hit :)

Zanimljivo je da je servis VEVO postavio live video za ovu pesmu koji je ubrzo sklonjen. Verovatno su malo poranili, ali smo bar sigurni da će veoma uskoro krenuti i promocija drugog singla!


No comments:

Post a Comment