Monday, October 26, 2015

Adele nastavlja da obara rekorde! Potvrđeno gostovanje u SNL!

http://www.slate.com/content/dam/slate/blogs/browbeat/2011/09/29/hugo_chavez_caption_contest/Adele_Hello_still.png.CROP.promovar-mediumlarge.png

Sudeći po svetskim download i streaming listima, Adele ne planira da napusti tron uskoro. Pesma "Hello" se pre tri dana našla u prodaji i izgleda da će do petka srušiti mnoge rekorde. 

Naime, Official Chart Company, koja prati prodaju u Velikoj Britaniji, potvrdila je da je da je tokom vikenda aktuelni single pevačice prodat 156 000 primeraka (165 000 uključujući streaming poene), pa će bez problema postati najbrže prodavani single ove godine (titulu je držala Ellie Goulding sa "Love Me Like You Do - 173 000 poena).

Osim toga, Adele je na putu da postane vlasnica najbrže prodavanog digitalnog singla svih vremena u Sjedinjenim Američkim Državama! Rekord je do sada držao Flo Rida sa "Right Round" koji je prodat u 636 000 primeraka u jednoj nedelji. Sudeći prema industrijskim insajderima "Hello" je blizu te brojke sa samo tri dana prodaje, a procenjuje se da će sa streaming poenima premašiti broj od milion primeraka u jednoj nedelji!

Njen novi album, "25", koji će biti objavljen 20. novembra i trenutno se nalazi u pretprodaji, samo u SAD-u naručilo je 200 000 ljudi za sada. Kao da to nije dovoljno, Adele je potvrdila da će se samo dan nakon objavljivanja albuma pojaviti kao muzički gost u najgledanijoj emisiji u Americi - Staurday Night Live, tako da se trenutno niko ne usuđuje da proceni koliko bi primeraka moglo da bude prodato u prvoj nedelji!

Go, girl! :) 

No comments:

Post a Comment