Tuesday, December 6, 2011

"21" najprodavaniji album u Velikoj Britaniji u 21. veku + Još lepih vesti!

pic.twitter.com/fw5NLzOE

Aktuelni album Adele, "21", koji obara sve rekorde na svetskim top-listama, postao je najprodavaniji album u Velikoj Britaniji u ovom veku. Ovaj album je do subote, 3. decembra, prodat u 3 418 131 primerku čime je oboren rekord koji je držala Amy Winehouse sa albumom "Back to Black" (3 398 929).
"21" je trenutno na 11. mestu najprodavanijih albuma svih vremena u ovoj zemlji, a Adele je do ovog broja prodatih primeraka stigla u takođe rekordnom roku (314 dana).

Adele se na svom zvaničnom blogu oglasila nakon dužeg vremena povodom Grammy nominacija i tom prilikom je napisala:

"Just home from New York, that’s my main excuse for not posting a message sooner, but I’m also completely and utterly lost for words. A couple days after finally being able to talk again I’m pretty speechless. Thank you so much to the academy for nominating this record for 6 Grammys!!! This has been the best year as it is but to end 2011 with this incredible achievement and honour is beyond anything I can express. Thank you to every single person who has taken a shining to this record, for making it have such an impact, this record has taken on a life of its own thanks to you. I made the record and you’ve made it what’s its become. Always and forever, adele xx"

Ona se takođe aktivirala i na twitteru, pa je na svom zvaničnom profilu počela lično da ostavlja poruke. Možete je pratiti ovde.

I još nešto, ne zaboravite da je DVD "Live at the Royal Albert Hall" u prodaji!

Uživajte :)





No comments:

Post a Comment