Monday, August 29, 2011

The story behind "Rolling In the Deep", Lady Gaga i Jessie J jedva čekaju nastup Adele!


Ostalo je još svega par sati do početka prenosa dodele MTV VMAs. Kao što sigurno već znate, Adele je nominovana u 7 kategorija za svoj, sada već čuveni, spot "Rolling in the Deep". Ova nominacija je mnoge začudila zbog jednostavnosti spota, pa evo šta reditelj, Sam Brown, ima da kaže o koncepciji ovog klipa,
"Ideja spota je prikazivanje besa na različite načine. Sav taj bes koji je pokazala u pesmi smestio sam u jednu kuću. Ta kuća predstavlja njen um, a sobe sve što se dešava u njemu. Kao što možete videti u spotu, kuća se urušava baš kao što Adele njen bes izjeda iznutra".
Osim što čekamo da saznamo koliko će Adele pokupiti nagrada, čekamo i njen nastup kada će pevati "Someone Like You". Njen nastup jedva čekaju i koleginice Lady Gaga i Jessie J.
Gaga je izjavila:
"Ona je dašak svežeg vazduha, toliko je uzbudljivo slušati je, njena muzika daje dodatnu dimenziju slušanju muzike na radiju, a i uživo je divna osoba što je takođe važno".
Jessie J dodaje:
"Nas dve smo išle zajedno u školu i ona je moja dobra prijateljica, veoma sam ponosna na nju i jedva čekam njen nastup. Sigurno će odneti sa sobom neku od nagrada, potpuno je to zaslužila".

Držimo palčeve divnoj Adele

No comments:

Post a Comment