Friday, August 28, 2015

Novi album Adele stiže u novembru?

ADELE

Prošlo je skoro pet godina od kada je drugi album Adele "21" osvojio svet, ali izgleda da je čekanju došao kraj. Sudeći po informacijama do kojih su došli magazin Billboard i Entertainment Weekly, album će biti objavljen ovog novembra.

Ipak, o albumu ne znamo mnogo, jer se Adele nije preterano pojavljivala u medijima po završetku promocije prethodnog albuma, koji je postao najprodavanije izdanje 2011. i 2012. godine i koji je do danas prodat u skoro 30 miliona primeraka.

Znamo da je u međuvremenu postala majka i da joj se nije žurilo da završi treći album koji se već godinama željno iščekuje. Brojni muzičari su se pominjali kao saradnici, ali nijedno ime nije potvrđeno. Ipak, Billboard saznaje da su među saradnicima hitmejker Max Martin, perspektivni umetnik Tobias Jesso Jr., kao i frontmen grupe OneRepublic Ryan Tedder, koji je producirao pesmu "Rumor Has It" sa prethodnog albuma.

Adele je u maju prošle godine objavila misteriozni tvit: "Doviđenja 25... vidimo se kasnije ove godine", što je mnogima bio signal da je "25" naziv novog albuma i da će biti objavljen do kraja godine. Međutim, to se nije dogodilo, a Adele i njen tim se nisu oglasili tim povodom.


Osim toga, pevač Ed Sheeran je izjavio da nije čuo album, ali da je u razgovoru sa ljudima koji su radili na njemu zaključio da je reč o odličnom izdanju.

Sada nam ostaje da čekamo zvanično saopštenje i nadamo se da je čekanju stvarno kraj.

No comments:

Post a Comment