Monday, February 13, 2012

Rolling In the Grammys + najavljen novi singl!

Adele poses backstage with her six awards at the 54th annual Grammy Awards

Oni koji su pratili sinoć Adele Serbia facebook stranicu i moj twitter account, a i oni koji su gledali vesti danas, sigurno su upoznati sa činjenicom da je Adele apsolutno dominirala 54. dodelom Grammy nagrada. Ona je osvojila svih šest nagrada za koje je bila nominovana - Album godine, Singl godine, Pesma godine, Najbolje pop izvođenje, Najbolji pop album i Najbolji spot. Adele je sada izjednačena sa Beyonce po broju osvojenih trofeja za jedno veče u kategoriji ženskih izvođača. Kada se tome dodaju dva Grammy-a iz 2009. godine, Adele zvanično postaje osmostruka dobitnica najprestižnije muzičke nagrade na svetu.
Sinoćna ceremonija predstavljala je veliki povratak na scenu za Adele koja mesecima nije nastupala zbog operacije glasnih žica. Ona je izvela svoj najveći hit, "Rolling In the Deep", i pokazala da zvuči bolje nego ikada. Nakon ovog nastupa dobila je ogromne ovacije od kolega.
I pre same ceremonije se dalo naslutiti da je Adele glavni favorit, jer je pred dodelu već pokupila trofeje za najbolji spot i najbolji pop album.
Pevačica je cele večeri bila vidno uzbuđena jer, kako je sama rekla, nije očekivala da pokupi baš sve nagrade, pa je na kraju i zaplakala prilikom uručenja nagrade za najbolji album.
Značajno je napomenuti da je sinoćna dodela bila najgledanija u poslednjih 28 godina i da je privukla 44 miliona gledalaca!
Zahvaljujući ovom ogromnom uspehu, njena izdavačka kuća u Sjedinjenim Američkim Državama, Columbia Records, odlučila je da objavi još jedan singl sa albuma "21". Iako je pre nekoliko meseci Adele rekla da je "Set Fire to the Rain" poslednji singl sa ovog izdanja, Columbia je potvrdila da će četvrti singl biti "Rumour Has It" i da će radio-stanicama biti poslat sredinom marta. U svakom slučaju nemaju šta da izgube, jer je ova pesma već prodata u preko 500 000 primeraka u Americi i stigla je do 60. mesta Hot 100 liste.
U nastavku posta pogledajte njen nastup, fotografije i reakcije prilikom proglašenja pobednika.












#

#

#

#

#

#




No comments:

Post a Comment