Friday, January 13, 2012

Adele ipak nastupa na dodelama i Grammy i BRIT nagrada!Iako je zbog njene nedavne operacije glasnih žica bilo neizvesno hoće li Adele nastupiti na dodeli najznačajnijih muzičkih priznanja, ona je putem twittera potvrdila da će se ipak naći na sceni tokom ceremonije dodele Grammy nagrada. Sudeći po slici koju je postavila, možemo zaključiti da će izvesti svoj aktuelni singl u Sjedinjenim Američkim Državama, "Set Fire to the Rain" (od nedavno #1 na iTunesu). Da podsetim, ona je nominovana za šest nagrada, uključujući tri glavne (najbolji album, najbolja pesma i najbolji singl).
Takođe, na jučerašnjim nominacijama za BRIT nagrade potvrđeno je da će se i Adele naći među izvođačima koji će nastupiti. Ona je pokupuila nominacije za tri nagrade (najbolji album, najbolji singl i najbolji ženski izvođač).
S obzirom na to da ove ceremonije imaju veliki uticaj na prodaju nagrada, ostaje da se vidi kako će ovi nastupi uticati na prodaju albuma "21" koji je već isporučen u preko 17 miliona primeraka prodavnicama širom sveta!

No comments:

Post a Comment