Friday, July 29, 2011

Adele nastupa na dodeli MTV VMA!


Kao što sam već objavio, spot za pesmu "Rolling In the Deep" nominovan je u čak 7 kategorija na ovogodišnjoj dodeli MTV Video-muzičkih nagrada, a danas je potvrđeno da će Adele, po prvi put u svojoj karijeri, nastupiti na ovoj dodeli. Ceremonija će biti održana 28. avgusta, a Adele će najverovatnije pevati "Someone Like You" - njen aktuelni singl u Sjedinjenim Američkim Državama.
Naravno, očekujem epic nastup :)

GLASAJTE ZA ADELE OVDE!

Friday, July 22, 2011

Adele ima 7 nominacija za MTV VMA!


Na iznenađenje mnogih, spot za pesmu "Rolling In the Deep" pokupio je čak 7 nominacija za ovogodišnju dodelu MTV Video-muzičkih nagrada! To su: Video godine, Najbolji video ženskog izvođača, Najbolji pop video, Najbolja scenografija, Najbolja fotografija, Najbolja režija i Najbolja montaža. Ipak, na internet forumima ova vest nije dočekana najbolje, pogotovo među fanovima Britney Speas i Lady Gage, koje su dobile dve, odnosno tri nominacije. Oni kažu da im nije jasno kako pevačica koja u celom spotu sedi može dobiti toliko nominacija. U svakom slučaju, izgleda da vam nisu uvek potrebne wow koreografije da skrenete pažnju na sebe.  Za svoje omiljene spotove možete glasati ovde
Adele se povodom nominacija, ali i prozivki, oglasila na njenom zvaničnom blogu, gde je napisala:
"Flabbergasted about the VMA nominations!! Thank you thank you MTV! I’m thinking about releasing a range of chairs to celebrate! I cant wait to see everyones performances, if there anything like the last couple years its gonna be so exciting. Huge props to Sam Brown the director of Rolling in the Deep! X"
SREĆNO!!!





Wednesday, July 20, 2011

Patti Smith obradila "Rolling In the Deep"



Čuvena punk pevačica Patti Smith pridružila se mnogim zvezdama koje su obradile, po svemu sudeći, najveći hit ove godine. Pesmu je otpevala na koncertu u Njujorku, a kako je zvučalo poslušajte ispod ovog posta!




Tuesday, July 19, 2011

iTunes festival footage & more...

Adele je održala sjajan koncert na ovogodišnjem iTunes festivalu u Londonu, te vam ovoga puta predstavljam highlight momente. Uživajte!















Iako je reakcija publika bila fantastična, Adele je nakon nastupa izjavila da misli da će umreti mlada jer i dalje ima neverovatan strah od nastupa i da se suviše stresira zbog toga. Ja se nadam da će uskoro shvatiti da uopšte nema opravdanja za takav strah :)

Wednesday, July 6, 2011

Adele na iTunes festivalu (omogućen live stream!)



Iako je rekla da ovog leta neće nastupati na festivalima, Adele je rešila da se oduži fanovima zbog dvomesečnog medijskog odsustva zbog laringitisa, te je prihvatila poziv da nastupi na iTunes festivalu. 
Ona će nastupiti sutra (7. jula), a najbolje je to što je omogućen live stream! Ako imate instaliran iTunes, kliknite na ovaj link sutra u 9:15 po centralnoevropskom vremenu, kako biste uživali u nastupu ove talentovane mlade pevačice!

Tuesday, July 5, 2011

Linkin Park obradili "Rolling In the Deep"!

Rock bend Linkin Park iznenadio je publiku kada je na sinoćnjem nastupu na iTunes festivalu izveo obradu velikog hita Adele "Rolling In the Deep". Prilično neobična kombinacija, složićete se, a kako je to zvučalo - poslušajte ispod ovog posta!




Novi album Adele biće akustičan


Iako će "21" bez sumnje biti najprodavaniji album na svetu ove godine, Adele je već počela rad na novom albumu koji je najavila za maj sledeće godine. Adele kaže da ovoga puta želi da ima apsolutnu kontrolu nad kreiranjem albuma, te će pesme sama pisati, snimati i producirati. Zbog toga će svoju kuću uskoro pretvoriti u studio kako bi mogla da radi bez tenzije. Želja joj je, kako kaže, da napravi akustičan album bez velike produkcije za svoju dušu i da ne mari za očekivanja:
"Zaista ne marim za očekivanja, toga je bilo i previše sa ovim albumom. Želim da pravim pesme koje se meni dopadaju, a ako ih publika prihvati - to je sjajno. Ne mislim da će moj naredni album biti uspešan kao ovaj. To je nemoguće", završava Adele.
Inače, njen treći singl u Velikoj Britaniji sa albuma "21" - "Set Fire to the Rain" od danas je u prodaji, dok je njen drugi singl "Someone Like You" do danas prodat u čak milion primeraka i tako postao 16. najprodavaniji singl u ovom milenijumu. Samo napred!