Tuesday, December 15, 2015

Pogledajte nastup Adele u X-Factoru i saznajte koja pesma je novi singl!

http://i2.mirror.co.uk/incoming/article7007494.ece/ALTERNATES/s615b/MAIN-Adele-X-Factor-Final.jpg

Adele je proteklog vikenda napokon ispunila želju mogula Simona Cowella i pojavila se u britanskoj verziji X-Factora. Ona je nastupila u velikom finalu čuvenog muzičkog takmičenja, a prisutne i publiku je oduševila kako glasom, tako i novim stajlingom. Kako je sve izgledalo i zvučalo, pogledajte u klipu ispod.



Inače, Adele je najavila i drugi singl sa više nego uspešnog albuma "25" i to će biti pesma "When We Were Young" - balada koja je već privukla pažnju publike i kritike. Osim toga, ovo je logičan izbor jer live izvođenje ove numere ima više od 50 miliona pregleda na YouTube/VEVO servisu i u većini zemalja je najbolje rangirana pesma na top-listama posle prvog singla "Hello". Ostaje da se vidi da li će drugi singl nadmašiti uspeh pesme "Hello" koja se već sedmu nedelju nalazi na vrhu Billboard Hot 100 liste najpopularnijih pesama u Sjedinjenim Američkim Državama.



Da napomenemo da se album i dalje odlično prodaje i da je samo u Americi dobio sertifikat za 5 miliona prodatih primeraka, što ga čini najbrže prodavanim albumom u istoriji! Procenjuje se da je do ovog trenutka album širom sveta prodat u blizu 10 miliona primeraka! Zbog toga ne treba da čudi veliko interesovanje za njenu turneju sledeće godine, iako se karte ne mogu nazvati jeftinim. Ona će od marta do juna nastupiti u Evropi, nakon čega će uslediti severnoamerička turneja sa blizu 60 datuma. Informacije o turneji možete naći ovde (svi evropski datumi su rasprodati!)

Friday, December 4, 2015

Turneja Adele rasprodata za nekoliko minuta


Adele je najavila da će tokom 2016. godine održati evropsku turneju. Međutim, karte su rasprodate onog trenutka kada su puštene u prodaju, tako da su trenutno ostale samo najskuplje karte za datume u Lisabonu 21. i 22. maja.

Nažalost, Adele će nam najbliža biti u Italiji i Švajcarskoj, dok u ovom delu Evrope nema planiranih datuma. Zbog velikog interesovanja, dodati su novi datumi u Velikoj Britaniji, Švajcarskoj, Holandiji i Belgiji i prodaja karata kreće (i verovatno se završava) u ponedeljak 7. decembra. Ukoliko ste avanturista i imate dovoljno novca, svakako je prilika koja se ne propušta.

Za one koji je je neće videti uživo, uteha je njen koncert iz Njujorka koji će 14. decembra biti prikazan na televiziji NBC. Jedva čekamo :)